Over ADCIM

Over ADCIM

In 1998 is ADCIM opgericht door de heer D.W. van Dalen. Als projectleider van één van de grootste advies- en ingenieursbureaus in Europa begeleide de heer Van Dalen gedurende 10 jaar voor de regio midden Nederland een breed scala aan infrastructurele projecten.

In de regionale markt ontstond destijds de behoefte aan civiele organisaties die in staat waren om praktisch en efficiënt projecten uit te voeren. De grote organisaties bleken door hun eigen complexe regels niet meer aan deze eisen te kunnen voldoen. Om die reden heeft de heer Van Dalen op 1 juni 1998 ADCIM opgericht, met de opzet om als kleine onderneming met goed opgeleide en ervaren professionals adequaat in te spelen op de wensen en behoeften van de opdrachtgever.

De onderneming ADCIM heeft in een hele korte periode een vaste positie tussen de grote ingenieursbureaus verworven. In 21 jaar tijd heeft ADCIM zich ontwikkeld tot een volwassen, professionele organisatie, waarbij taakgerichtheid en mensgerichtheid hand in hand gaan. Inmiddels bedient ADCIM niet alleen opdrachtgevers uit de regio, maar worden er projecten uitgevoerd in heel Nederland én in het buitenland. ADCIM is in de civiele markt een begrip geworden.

ADCIM richt zich voortdurend op nieuwe ontwikkelingen in de markt en innovatieve oplossingen in de civiele techniek. Medewerkers blijven up to date door het volgen van seminars en vakgerichte cursussen. We maken gebruik van de modernste software. ADCIM is een organisatie die zich in de breedte blijft ontwikkelen. Op deze wijze kan ADCIM een dienstverlenende organisatie blijven die volledig afgestemd is op de wensen van de klant.

Sinds 2009 is ADCIM gevestigd in een nieuw, ruim opgezet kantoor in de gemeente Sliedrecht, Zuid Holland. Deze locatie beschikt onder andere over moderne vergaderfaciliteiten en is door de centrale ligging voor de klant makkelijk te bereiken.

Dienstverlening
ADCIM levert het management en de ingenieursdiensten voor de werkvelden infrastructuur, water, constructies, geotechniek, cultuurtechniek, milieu en geodesie. De inzet van ADCIM kan variëren van een haalbaarheidsstudie tot en met de complete engineering van een project. Risicomanagement, beheer & onderhoud spelen daarnaast een steeds grotere rol.

Goede samenwerking met onze partners, brede technische kennis gecombineerd met uitgebreide ervaring en nieuwe inzichten stellen ons in staat unieke totaaloplossingen te creëren. Duurzaamheid, leefbaarheid en praktische toepasbaarheid vormen de basisprincipes van elk project.

We streven naar het ontwikkelen van zakelijke relaties met onze klanten die synoniem staan voor solidariteit, gelijkheid en openheid. Kortom, een echte partnerschap. Integriteit, transparantie en professionaliteit zijn centrale factoren in deze relatie.

Wij spannen ons in om de contractuele afspraken met onze klanten na te komen, die worden opgesteld in transparante processen. Dit heeft betrekking op zowel de klanten, als onszelf in het maken van bewuste besluiten met betrekking tot de rollen dat we van plan zijn uit te voeren (bijvoorbeeld gezamenlijke aanstichter, consultant, regisseur, ontwerper, ingenieur, contract manager, uitvoerder of manager).

ADCIM Geotechniek heeft uitgebreide kennis ten aanzien van de bodemtechniek en kan u adviseren bij het ontwerp en gedurende de uitvoering. Het werkgebied van ADCIM Geotechniek beschrijft en voorspelt het gedrag van de ondergrond. Door inzicht in dit gedrag kunnen de juiste keuzes worden gemaakt met betrekking tot de uitvoering van een plan en een grondige beoordeling kan worden gemaakt van de risico's die gepaard gaan met de werkzaamheden in of aan de grond.

Werkmethoden
Ons uitgangspunt impliceert altijd het maken van een inventarisatie van de beschikbare informatie en het aanpakken van de vragen van onze klanten. Wij zijn in staat om deze informatie snel te analyseren, dankzij onze gespecialiseerde projectteams. Zij passen hun uitgebreide ervaring toe in het vinden van oplossingen voor ingewikkelde voorwaarden.

We hebben enkele niveaus van beheer en wij geloven in het houden van korte communicatielijnen met onze klanten en andere relevante partijen. Wij zijn van mening dat werken in kleine groepen van project specialisten aan nauwkeurige en kosteneffectieve resultaten bijdraagt.  Bij het beheren van grote en complexe projecten, is de belangrijkste regel voor ons snel aanpassen wanneer omstandigheden veranderen en tussenkomst vereist is. Onze specialisten implementeren flexibele schema's, zodat ze maximale ondersteuning aan onze klanten kunnen leveren. Door deze flexibiliteit kunnen wij snel inspelen op de veranderende omstandigheden en nieuwe informatie- en innovatieve oplossingen. De belangrijkste kenmerken van onze projecten zijn de solide en duurzame ontwerpen die zowel technisch als financieel transparant zijn.

ADCIM B.V. logo
ADCIM B.V.

© ADCIM B.V. 2024 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index

Designpro.nl | Z-IM